Evondos Mini -lääkeannostelija

Evondos Mini -lääkeannostelija soveltuu pitkäaikaislääkityille, jotka tarvitsevat turvallisen ja helppokäyttöisen muistuttajan lääkkeenottoon. Lääkeannostelija motivoi potilasta oikea-aikaiseen ja säännölliseen lääkkeenottoon. Evondos Mini soveltuu kotihoidon potilaille, jotka selviytyvät hyvin päivittäisistä askareistaan.

Evondos Mini on liitettävissä Evondos-etähoitojärjestelmään. Tällöin hoitohenkilökunta ja pitkäaikaislääkityn läheiset voivat seurata lääkehoidon toteutumista.

 

 

EvondosValkTaustaVs2.0

Evondos Minin käyttö

Evondos Mini -lääkeannostelija on ajoitettavissa 1–4 päivittäiselle lääkeannokselle. Siihen voidaan annostella yksittäisiä tabletteja tai lääkeannoksia 1–28 päiväksi. Evondos Mini muistuttaa ääni- ja valomerkein kun on aika ottaa lääke. Haluttaessa se lähettää muistutuksen lääkkeenotosta tekstiviestillä.

Kun käyttäjä painaa laitteen kannen läpinäkyvää osaa, siirtää lääkeannostelija oikean annoksen otettavaksi ja jää odottamaan seuraavaa määriteltyä lääkkeen annosaikaa. Mikäli jostain syystä jokin lääkeannos jää väliin, siirtää Evondos Mini unohtuneen lääkeannoksen sivuun. Ottamattomat lääkeannokset jäävät lokerikkoon seurantaa ja myöhempää käyttöä varten.

Evondos Mini muistuttaa oikea-aikaisesta lääkkeenotosta sekä estää lääkkeiden virhekäytön.

Kevyt ja turvallinen Evondos Mini -lääkeannostelija kulkee helposti mukana matkoilla (lääkeannostelijan paino on noin 300 g ja koko 12 cm x 4 cm).

Evondos Mini on yhteydessä Evondos-etähoitojärjestelmään

Evondos Mini toimii yhdessä Evondos-etähoitojärjestelmän kanssa, jolloin hoitohenkilökunta ja omaiset saavat mahdollisuuden seurata potilaan lääkehoidon onnistumista. Kun Evondos Mini otetaan ensimmäisen kerran käyttöön tai lääkehoidossa tapahtuu muutoksia, hoitohenkilökunta tekee tarvittavat asetukset laitteeseen ja etähoitojärjestelmään.

Etähoitojärjestelmä lähettää hälytyksen hoito-organisaatiolle jos lääkeannos on jäänyt väliin. Etähoitojärjestelmä lisää potilasturvallisuutta ja antaa omaisille mielenrauhaa.

Evondos Minin hyödyt

Kevyt kantaa mukana

Paino: 296 g
Koko: ø 120 x 132 x 60 mm

Lisää potilasturvallisuutta

antaa lääkkeen vain oikeaan aikaan

Lukittava ja turvallinen

motivoi potilasta oikea-aikaiseen ja säännölliseen lääkkeenottoon