Evondos-mobiilisovellus lisää joustavuutta

 

Kotihoidon ammattilaiset voivat käyttää Evondos-palvelua nyt myös mobiilisovellukselle. “Mobiilisovellus lisää joustavuutta, sillä palvelua voidaan käyttää missä vain, paikasta riippumatta –  helposti ja vaivattomasti”, palvelujohtaja Mika Apell Evondosilta toteaa.

 

Sovelluksen avulla on helppoa tarkistaa niin kaikki oleellinen tieto niin kotihoidon asiakkaan lääkehoidosta kuin palvelun viestittämistä hälytyksistä. Hälytykset tulevat ponnahdusikkunoina, jolloin kotihoidon henkilöstön on helppoa reagoida niihin ja hoitaa tilanne. Mobiilisovelluksen avulla on milloin vaan helppo tarkistaa kotihoidon asiakkaan tilanne tai lähettää tälle viestejä.

 

“Sovellus tekee Evondos-palvelun viestittelytoiminnosta aiempaa helppokäyttöisemmän, mikä tukee kotihoidon asiakkaiden itsenäistä elämää kotona kotihoidon henkilöstön voidessa aiempaa vaivattomammin ja tehokkaammin huomioida ja aktivoida heitä”, Apell jatkaa.

 

Evondos-mobiilisovellus on veloituksetta ladattavissa Applen AppStoresta sekä Googlen Play Storesta ja toimii sekä iOS- että Android-järjestelmissä.

Lisätietoja: Palvelujohtaja Mika Apell, puh  040 587 3295